Hallókészülék típusok

Mivel minden ember hallásszükségletei egyediek, Ön a legjobb gyártóktól érkező legkiválóbb hallókészülékek széles kínálatából választhat.

Különböző méretben, stílusban és technológiai fejlettséggel, az Ön szükségleteinek megfelelően. Az Medifon Halláspontban nincsenek előre gyártott megoldások. A hallókészülékek egyénre szabottan, az ügyfélre vannak programozva, így egy olyan megoldással látjuk el Önt, ami az Ön számára készült.

CIC

ITC

ITE

RIC

BTE

CIC

Mélyhallójárati

A mélyhallójárati hallókészülék (CIC) tökéletes megoldást jelent azon felnőttek számára, akiknek enyhe vagy mérsékelt hallásvesztésük van.

Kialakítása alkalmassá teszi arra, hogy mélyen a fülkürtbe illeszkedjen, így ez a típus a legkisebb és legkevésbé látható verzió a hallókészülékek közül. Mivel védetten helyezkedik el a fülön belül, ezért segít a szél zúgásának kizárásában.

ITC

Hallójárati

Kis mérete miatt a hallójárati hallókészülék szinte láthatatlan. Teljesen illeszkedik a hallójáratba, valamint kisebb részben a fülkürtbe. Sok hallójárati készülék távirányítóval rendelkezik, hogy megkönnyítse a készülék beállítását. Ez a típus azon felnőttek körében kedvelt, akiknek enyhétől mérsékeltig terjedő mértékű hallásvesztése van.

ITE

Fülkagyló készülék

Ez a típus közvetlenül a fül kivezető nyílásába illeszkedik. Bár méretük könnyebben észrevehetővé teszik őket, de kialakításuk hozzájárul az egyszerűbb kezelhetőséghez. Legyen szó elemcseréről, behelyezésről, vagy beállításról. Ez a hallókészülék típus nyújt a legnagyobb segítséget az enyhe halláskárosodásban szenvedők számára.

RIC

Hangszóró a hallójáratban

Ez egy diszkrét, kényelmes kivitelezésű, könnyen feltehető készülék, ugyanis a hangszóró a fülcsatornában helyezkedik el, a fül mögötti készülékekhez hasonlóan. Nagyszerű választás azok számára, akik enyhétől a mérsékeltig terjedő halláskárosodásban szenvednek, és kevésbé érzékenyek arra, ha van valami a fülükben.

BTE

Fül mögötti

Súlyosabb halláskárosodással vagy kisebb fülcsatornával rendelkezők számára is remek megoldást jelenthet a fül mögötti hallókészülék. Rendkívül sokoldalúak, ezzel biztosítva a tökéletes megoldást a legtöbb hallásvesztés típusra.

A hallókészülék összes elektronikus alkatrésze a fül mögött található hallókészülék házban található, melyből egy cső és az egyéni fülilleszték irányítja a hangot a fülébe. Könnyedén vezérelhető a hangerő, illetve a program választás.