Rólunk

A Kaposfon Halláspontok szakemberi keményen dolgoznak, hogy megkönnyítsék Önnek a hallást.

A Kaposfon Halláspontoknál az a küldetésünk, hogy a legkiválóbb hallásgondozást biztosítsuk Önnek. A mi kötelességünk, hogy biztosítsuk pácienseink a legelismertebb audiológusokhoz és hallásgondozó szakértőkhöz való eljutás, és a legmegfelelőbb hallókészülék kiválasztásának lehetőségét.

A Kaposfon Halláspontok partnerei kötelesek a lehető legjobb kiszolgálást biztosítani ügyfeleik számára. Audiológusaink és hallásgondozó szakembereink tesznek minket kiemelkedővé a többi hallásközpont közül. Mi valóban időt szánunk az Ön személyes szükségleteinek és életvitelével kapcsolatos hallási igényeinek megismerésére. Megvizsgáljuk Önt és kiértékeljük eredményeit, feljegyezve minden esetleges aggodalmát. Csak mindezek után ajánljuk fel Önnek azt a megoldást, amely szerintünk a legnagyobb mértékben fogja javítani az Ön életminőségét. Mindezek után, elkötelezettek vagyunk az Ön hallása egészségének hosszútávú megőrzésében, és Önnel maradunk az út minden lépésénél. Az munkatársaink elkötelezettségének és szakértelmének kombinációja az elsődleges oka annak, hogy pácienseink több, mint 90%-a ajánlana minket családtagjának, vagy barátjának.

Ügyfél-központú hozzáállásunknak elkötelezettségünk alapja, ennek köszönhetően Ön biztosan számíthat a legmagasabb színtű hallásgondozásra.